℘ Lastige keuzes maken…

Waar ligt jouw loyaliteit?

Heb jij ook het gevoel een strijd te voeren tussen thuis en het werk?
Waarbij je, in drukke tijden, zelfs iedere dag een bijna onmogelijke keuze moet maken?

 

Je hebt een drukke baan; waarin je je best doet voor jouw (interne) klanten. Om de maandelijkse rapportages klaar te krijgen, om te zorgen dat de betalingen op tijd geboekt zijn, om te zorgen dat de administratie op tijd klaar is. Je zou graag zaken sneller afronden, maar door regelgeving ben je gebonden aan het volgen van allerlei procedures of word je beperkt door systemen. Daarnaast heb je thuis een partner en een gezin waarmee je graag dingen onderneemt. Samen naar de film, festival of gezellig eten met vrienden. Heb je kinderen dan moet je ze op tijd op school of op de opvang ophalen en wil je graag met ze naar de dieren- of speeltuin of ze helpen met hun huiswerk. Kortom je houdt veel ballen in de lucht.

 

 

Op het werk ben je primair verantwoordelijk voor het resultaat, dat jouw klanten tevreden zijn, de kwaliteit van jouw werk en wellicht ook voor een deel van het budget. Maar wat als jij overloopt van het werk, zodat je niet op tijd bij de school van je kinderen kunt zijn. Of dat je partner naar zijn of haar werk moet en jij nog niet naar huis kan. Welke keuze maak je dan? En hoe is dat voor jou?

Waarover voel jij je dan het meest schuldig? Hoe lang duurt deze situatie al en hoe lang verwacht je nog dat het doorgaat? Beschrijf eens voor jezelf wat jouw situatie is. Schrijf daaronder op welk gevoel je daarbij hebt en of het oké is voor jou of niet.

                                                        Waar wil jij aan gaan werken?

Waar wil je mijn hulp bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *