De Coach

Wie is coach Danielle Spaan

Ik ben Coach Danielle Spaan (1976), ik woon in Eindhoven, getrouwd en trotse moeder van twee jongens. 

Nadat onze jongens beiden op school zaten begon bij mij het verlangen te komen weer aan de slag te gaan. Waarmee: coaching natuurlijk, dat vond ik voor mijn prepensioen 😉 al erg leuk.

Ik houd van de afwisseling die verschillende gesprekken mij brengen. Humor is belangrijk voor mij en heeft, als het kan, een plaats in mijn coachgesprekken.

Ik houd ervan om mezelf steeds te blijven ontwikkelen en anderen te helpen hun mogelijkheden te gaan zien. Ik volg geregeld zelf nieuwe en aanvullende opleidingen en lees graag vakliteratuur. Momenteel ben ik student van de opleiding Psychosociaal Counselor. Door de stof die hierin behandeld wordt en de praktijk ervaringen die ik opdoe leer ik jou nog beter te begeleiden. In 2023 heb ik de door de NOBCO en NOLOC erkende Coachopleiding met Ziel en Zakelijkheid (Blankenstijn en Partners) en de Loopbaancoachopleiding met Ziel en Zakelijkheid met goed gevolg afgerond.

In mijn bagage zit een flinke berg levenservaring. Daar maak ik ook gebruik van tijdens onze gesprekken.

Ik heb ruim 8 jaar met veel plezier bij de Rabobank gewerkt. Eerst als Adviseur Particulieren (financiële dienstverlening en verzekeringen) en daarna als teammanager bij een lokale bank. Ik vond het vooral ook erg leuk om de (nieuwe) mensen van het team te coachen en begeleiden. Ook de klanten van de bank heb ik altijd met veel plezier geholpen. De geboorte van onze kinderen was de voornaamste reden om te stoppen met werken.

Als coach heb ik ervaring met verschillende doelgroepen: leraren, mensen uit de kinderopvang, overheidspersoneel, accountmanagers, militair personeel, HRM mensen, mensen uit de uitzendbranche, restaurantpersoneel, mensen uit de zorg (verpleegkundigen en kraamverzorgsters) en juridisch medewerkers. Ik bied coachtrajecten aan in het Nederlands en in het Engels.

Sinds november 2019 heb ik mijn eigen coachruimte op Ekkersrijt, daar vinden de meeste coachgesprekken plaats. Wandel coaching komt bij mij op de tweede plaats. Als jij dat ook ziet zitten en het thema leent zich ervoor, spreken wij elkaar in de natuur.

Mijn kracht

Aandacht voor jou als persoon

Als je bij mij komt voor coaching schenk ik aandacht aan jou als persoon. Ik geloof namelijk dat loopbaancoaching sterk verweven is met jou als persoon. Als het een niet lekker loopt, loopt het ander ook niet lekker. Een afspraak is tijd en aandacht voor jou. Als jouw coach geef ik jou graag die aandacht en waardering die jij verdient en de hulp die jij nodig hebt. Ik kan snel schakelen en ben een extravert persoon. Ik ben heel sterk in persoonlijke ontwikkeling en groei trajecten. 

Vertrouwen en veilige gesprekken

Vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn belangrijke waarden in de sessies met mijn coachees. Humor heeft altijd een plaatsje in mijn gesprekken. Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met de door jou gedeelde informatie.

Ik stel me graag aan je voor en ja ook ik houd van bloemen

 

Wie is coach Danielle Spaan? Ik beschik over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, wat ik nu nog niet kan leer ik snel en ik ben creatief in het verzinnen van oplossingen.

 

Wie is coach Danielle Spaan privé

Ik word blij van het lezen van een goed boek en van wandelen in een mooie omgeving. Leuke dingen ondernemen met mijn gezin, tijd nemen voor elkaar, het weekend is dan ook echt voor mijn gezin. Op woensdag heb ik mijn vrije dag, thee drinken met mijn vriendinnen staat dan geregeld op de agenda. Genieten kan ik van bijna alle jaargetijden. In de winter met een lekker warm vest aan op de bank in een gezellige omgeving of met een kop thee of chocolademelk na een flinke wandeling.

Inspiratie opdoen. Wie is coach Danielle Spaan uit Eindhoven

NOBCO (Orde van Beroepscoaches)

Om weer recente kennis en kunde te hebben, heb ik eerst een geaccrediteerde (erkende) opleiding gevolgd. Na mijn opleiding heb ik me aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik vind het belangrijk om mijn cliënten zo goed mogelijk en op een professionele manier te helpen. In 2023 heb ik opnieuw, nieuwe kennis opgedaan in de opleiding tot Loopbaancoach & coach met Ziel en Zakelijkheid. 

Ik houd van afwisseling, vandaar dat ik ervan houd om verschillende soorten coachgesprekken met verschillende mensen te voeren gedurende de dag.

 

Het is fijn om te weten wie jouw coach is: ik stel me graag aan je voor en wie ben jij?

Hebben wij een klik en mag ik jou coachen? Daar komen we achter in een kennismakingsgesprek.

 

Tot snel? Groeten, Daniëlle