Allerlei praktische informatie

van Coach Danielle Spaan op een rijtje:

Onze samenwerking begint met het maken van goede afspraken vooraf. Op deze pagina vind je daarom allerlei praktische informatie van coach Danielle Spaan:

Duidelijke afspraken

Praktische informatie coach Danielle Spaan

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt al snel een uur. In dit gesprek maken we nader kennis en kijken we wat ik voor jou kan betekenen. 

 

 

Zeggen we beiden Ja tegen het traject? Hebben we een klik en belangrijker nog “mag” ik jou coachen?
Dan maak ik een voorstel hoe het traject eruit gaat zien, zodat dit het beste aansluit bij jouw situatie. Hoe vaak zien en spreken we elkaar? Wat is het doel van de coaching?

Tijd is kostbaar voor jou en voor mij - persoonlijke ontwikkeling

Tijd

Tijd is kostbaar voor jou en voor mij, daarom starten en stoppen we op tijd.

Afspraken die tot 48 uur van te voren afgezegd worden, worden niet in rekening gebracht.

Vertrouwelijk en fijne omgeving

De informatie die je met mij deelt tijdens onze sessies zijn vertrouwelijk en worden dus niet gecommuniceerd met jouw werkgever / leidinggevende zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van jou.

Ik zorg voor een setting waarbij jij als coachee je fijn voelt, optimaal kan leren en reflecteren op het ontwikkelproces zodat de doelstelling uit het coachcontract gehaald kan worden. Ik pas de leermethode op jou af. Door middel van reflectieformulieren en het geven van opdrachten zal ik jou ondersteunen bij jouw leerproces.

NOBCO en St!r erkend

Praktische informatie coach Danielle SpaanIk ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en bij de European Mentoring & Coaching Coucil (EMCC) en heb verklaard dat ik werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de NOBCO (IEC). Klik hier voor de IEC en klik hier voor het bij deze gedragscode behorende klachtenreglement

De NOBCO en ik gaan ervan uit dat:

  1. de coachee uiteindelijk zelf het beste weet wat goed voor hem is en zowel in zijn privé, als in zijn professionele bestaan, zelf op basis van eigen afwegingen, kan beslissen wat hij wel of niet kan. Dientengevolge is de coachee zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt en is hij in persoon aanspreekbaar op zijn gedrag;
  2. de coachee en de coach elkaar volkomen gelijkwaardig zijn, in die zin dat beiden unieke en complete mensen zijn, vol mogelijkheden;
  3. tijdens coaching de doelen, middelen en keuzes van de coachee prioriteit hebben boven die van de coach.

Logo Stir waarbij Danielle Spaan coaching is aangesloten

 

Ik ben St!r erkend coach. St!r staat voor: Stichting Registratie. is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

 

 

Investering

Voor zakelijk gefactureerde trajecten zijn de genoemde bedragen exclusief BTW. Mailcontacten (binnen de redelijkheid) worden niet in rekening gebracht.

Coach Danielle Spaan - praktische informatie

Waar word ik gecoacht?

In jouw coach traject maken we samen de keuze: gaan we binnen of buiten aan de slag? Het intake gesprek vindt altijd binnen plaats.

Kiezen we voor binnen? Dan zie ik je graag bij mij op kantoor:  Ekkersrijt 1412, 5692 AK SON.

                           

Als de situatie zich ervoor leent en jij vindt het ook fijn, dan coach ik graag buiten.
Samen bewegen in de buitenlucht geeft je tijd, ruimte en rust om bezig te zijn met die dingen waar jij als persoon op dat moment behoefte aan hebt. Waar? Dat spreken we af.

Daarnaast coach ik ook op locatie. We stemmen samen af waar onze coaching plaatsvindt. Reiskosten zijn op basis van de afstand in Google Maps, snelste route * € 0,23 cent/ km.

Opleidingsbudget?

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’ s is dat zelfs verplicht.
Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen. Vaak wordt een coachtraject als effectiever ervaren en zijn over het algemeen de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject.

Privacy

Ook ik heb een hekel aan spam; daarom ben ik zuinig op jouw gegevens en verkoop ik jouw gegevens niet door. Meer informatie vind je op mijn privacy pagina. Ik hoop dat na het lezen van deze pagina: praktische informatie van coach Danielle je vragen zijn beantwoord.

Meer informatie, iets niet duidelijk, of staat jouw vraag er niet bij? Geen probleem, mail of bel me.