Wat zeggen mijn klanten?

Klant waarderingen en ervaringen:

Mijn klanten vertellen. Hieronder kan je klant waarderingen en ervaringen lezen van mijn klanten. Wie weet inspireert de een of de ander jou.

Ellen:

Zoek je een goeie coach ga dan naar Danielle!! Topper.

Annelies:

ik ben blij dat ik jou getroffen heb, want ik denk niet dat er iemand anders er bij mij zoveel uit had kunnen krijgen.

Eva:

Heel positief, ik heb er heel veel aan gehad en het heeft mij echt geholpen de toekomst positief tegemoet te gaan. Ik zag aan het begin helemaal niet voor me: hoe, wat, wanneer… en nu wel. Dat vind ik erg fijn. Ik heb het als heel prettig ervaren dat Daniëlle heel goed aanvoelde wat ik kon of kan. Waar nodig heeft Daniëlle mij aan de hand genomen en mij steeds meer los gelaten. Dat voelt ze feilloos aan.

Jasmien:

Ik heb het traject als geheel prettig en heel goed ervaren. Ik voel mezelf op mijn gemak, alles kon besproken worden. Als het nodig was, was contact tussendoor altijd mogelijk.

Erik:

Danielle gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel. Intakegesprek wat al echt voelde. Met een paar vragen kwamen we al gauw tot een mooi gesprek. Tijdens dat gesprek, waar ze mij af en dan terughaalde naar de “draad” en mij ergens subtiel op wees, kwam ik tot verrassende conclusies. Ik weet hoe ik mijn prioriteiten kan stellen.

Bram:

Positief, voor zover mogelijk aangepast op mijn lastige situatie (NAH). Hierdoor was het voor mij mogelijk het traject te volgen.

Janneke:

Ik heb het traject als erg fijn ervaren. Ik heb flinke stappen gemaakt. Eerst door verschillende opdrachten en gesprekken, waarbij we samen hebben gekeken naar mijn persoon en wensen. Hierdoor leerde ik mijzelf opnieuw kennen nadat ik mijzelf wat was kwijt geraakt. Hierna zijn we aan de slag gegaan met mijn cv, brief en het voorbereiden op het solliciteren. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder werd van mijzelf, mijn enthousiasme terug kreeg en het nieuwe avontuur durfde aan te gaan. Er was een fijne band waardoor ik alles met je durfde te delen/bespreken. 

Jeanine:

Danielle is een fijne coach, ze doet het met volle inzet en is er voor je om je te begeleiden naar persoonlijke groei.

Ze weet precies wat er nodig is om daar waar je vastloopt op aan te sturen. Ik heb inzichten gekregen en handvatten om verder te kunnen gaan in mijn proces. Daarnaast is het maatwerk en voelt ze goed aan wat nodig is voor haar cliënt.

Ze is een aanrader als coach en ik kom zeker een keer terug in de toekomst.

Klant waarderingen en ervaringen:

Mari:

Je bent erg goed in wat je doet. Scherpe observaties, je stelt de juiste vragen en dit alles met respect. Je bent open en eerlijk, zeer alert en inhoudelijk bekwaam. Daniëlle je weet wat er besproken is en borduurt daar op voort. Je hebt oog voor emoties en reageert daar een prettige manier op. Je hebt me handvatten gegeven zodat ik mijn werkplezier kan vergroten!

 

 

Mijn klanten vertellen

Evelien:

Heel goed. Daniëlle luistert echt goed naar je en helpt je goed verder. Ze is zeer kundig en heel gezellig. Cv’s, sollicitatiebrieven en LinkedIn profiel daar draait Daniëlle haar hand niet voor om.

Maureen

Ik kwam bij je voor iets heel anders. Maar die ene vraag die je stelde en de warmte die ik daarin hoorde volgde een heel heftig gesprek. Het luchtte me echt op, mijn verhaal bij jou kwijt te kunnen. Jeetje in anderhalf uur kwam het hele verhaal eruit. Waarom ik mezelf wegcijfer. Emoties van vroeger, de gevolgen van de gebeurtenissen uit mijn jeugd bepalen mijn hele volwassen leven. Van hoe ik omga met mijn ouders, mijn zus en zelfs met mijn eigen man en kinderen. Zaken die ik nog nooit met iemand buiten mijn man besproken heb met iemand. Op het voorstel van jou om mijn hele verhaal eens op te schrijven zonder er een waarde aan te hangen heb ik thuis vellen vol geschreven. Na het eerste gesprek was ik helemaal uitgeput en waardeerde jouw appje ’s middags enorm.

Ik heb me lang niet meer zo vitaal gevoeld als na dat eerste gesprek. Ik leid mijn eigen leven weer. Door jouw coaching, de oefeningen en samen naar mijn kwaliteiten te kijken, vielen er voor mij een heleboel kwartjes op z’n plek. Na deze gesprekken kan ik weer verder! Bedankt voor jouw begeleiding!

Gerrie:

Daniëlle verwerkt informatie heel snel. Haar gesprekstechnieken helpen om doelgericht en duidelijk naar het resultaat toe te werken. Je bent prettig als mens en als coach om mee in gesprek te zijn. Je hebt me inzichten gegeven zodat ik de balans beter kan bewaren tussen werk en privé. Ik weet weer waar ik energie van krijg en wat bij mij past.

Rik:

Thuis moest er altijd gewerkt worden, lanterfanten was niet aan de orde. Mijn ouders waren altijd aan het werk. Ik kon hierdoor al vrij jong koken, ging boodschappen en poetste het huis. Vriendjes of vriendinnetjes in de straat had ik geen, want na de scheiding van mijn ouders verhuisden we vaak; op school werd ik gepest ik was dus op mezelf aangewezen. Mijn moeder was veel aan het werk, zelfs een keer een paar maanden buiten Nederland waardoor ik bij andere mensen ingewoond heb.

Ik heb altijd gedacht dat ik dit een plaatsje gegeven had, totdat ik totaal blokkeerde op mijn werk. De hele dag liep ik te huilen. Ik ben blij dat ik jouw kaartje kreeg van een vriend van mij. Door met jou te praten, jou als spiegel te mogen gebruiken is het voor mij duidelijk geworden dat dit enorme impact heeft op mijn leven.
Ik vond het enorm fijn om tijdens onze gesprekken te wandelen in de natuur.
Ik denk dat dit bijdroeg aan de rust die ik zocht.
Het is weer rustig in mijn hoofd, voel me weer “IK” en zie de mooie dingen van het leven. 

Monique:

Ik had een opleiding gevolgd om trainingen te gaan verzorgen voor een groep mensen. Tijdens mijn praktijkexamen sloeg ik compleet dicht. Ik stond te trillen voor de groep, mijn handen fladderden langs mijn lichaam, de tranen stroomde over mijn wangen en wist niet meer wat ik moest zeggen. Zo wilde en kon ik geen trainingen geven.

Je haalde me steeds terug naar mijn verhaal. Je liet me opstaan en op een blaadje laten staan. Ik dacht eerst wat gaat ze nu doen, wat vreemd, maar door jouw begeleiding was ik snel vergeten dat ik het in het begin vreemd vond. Stap voor stap liepen we door mijn praktijkexamen heen en op de “terugweg” voelde ik me al heel anders, zei ik… totdat jij zei: “ik hoor het je zeggen, maar ik zie het niet”.

Ik ben inmiddels geslaagd, heb de eerste trainingen gegeven en ik ben trots op mezelf! Dank je Daniëlle!

Guido: 

Toen ik bij je kwam, kende ik je helemaal niet. Je zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor ik snel mijn verhaal bij jou wilde vertellen. The story of my life kwam ter tafel. Ik ben al lang zoekende naar het waarom en hoe in mijn leven. Je luisterde naar mijn verhaal en ik heb verbanden kunnen leggen waar ik al lang naar op zoek was.

Bedankt Daniëlle, je zorgde ervoor dat ik me echt gezien voelde.

 

Klant waarderingen en ervaringen: