Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies: wat is dat eigenlijk?

Waarom is het gratis? Is het hetzelfde als het Ontwikkeladvies 2020? Nederland leert door? Waar staan al die termen voor?

Ik kan me voorstellen dat je met vragen rondloopt. Een Gratis persoonlijk ontwikkeladvies? Wat is dat eigenlijk? En hoe zit dat met die snel veranderende arbeidsmarkt? Hieronder vind je uitleg en heb je de mogelijkheid je direct aan te melden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet precies naar wat? Heeft het thuiswerken tot een zoektocht geleid? Vraag je je af waar jouw kansen liggen? Binnen jouw huidige baan of wil je geheel iets anders?

Tijdens het traject brengen we jouw kwaliteiten, capaciteiten, talenten en ambities in kaart. Waar word jij blij van, wat maakt jouw werk zinvol, wat heb jij nodig om dit werk nog lang op een fijne manier leuk te houden.

Meld je hier direct aan

De huidige arbeidsmarkt verandert snel, veel en continue. Voor jouw toekomst is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijkheden die er zijn. Blijf je in je huidige baan of verander je, misschien verander je zelfs van sector.

Dankzij dit door de overheid gesubsidieerde traject kost je dit alles: niets. Je krijgt een arbeidsmarktscan die inzicht geeft over jouw kansen op de arbeidsmarkt en waar jij je nog kunt ontwikkelen.

Ontwikkeladvies 2020

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en wensen aan de orde. Hoe houd je je werk leuk; nu en in de toekomst.

Jouw vragen kunnen zijn:Blijf flexibel, onderzoek jouw kansen in de huidige arbeidsmarkt. Ontwikkeladvies 2020

  • Waar liggen mijn kansen?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Hoe stel ik een goed CV en sollicitatiebrief op?

Het Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidie regeling van het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid. Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd dan kan je kosteloos gebruik maken van dit Ontwikkeladvies. Dat betekent dus: werkzoekende, ZZP’ers, zelfstandig ondernemers en werkenden.

Inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Wat krijg je?

Inhoud ontwikkeladvies

Het resultaat van dit Ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan; hiermee kan jij aan de slag.

Ik neem jou het werk uit handen: de subsidie aanvraag regel ik voor je. Kijk voor meer informatie hier.

Meld jij je ook aan?