Wandelcoaching

Ben jij ook graag buiten in de natuur?

Door naast elkaar lopen wordt het luchtiger om dingen te bespreken en het wordt makkelijker om dingen uit te spreken. Doordat je elkaar minder vaak aankijkt kunnen de meeste mensen hun gedachten makkelijker uiten.

Door te lopen kom je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk in beweging. Je wordt je bewust van je lichaamshouding. Hoe loop jij erbij?

Samen bewegen in de buitenlucht geeft je tijd, ruimte en rust om bezig te zijn met die dingen waar jij als persoon op dat moment behoefte aan hebt.

En je bent even echt weg uit je omgeving. Weg van je beslommeringen. “Zijn” in de natuur helpt gevoelens, ervaringen en gedachten in perspectief te zetten.

Dat is de reden waarom ik graag buiten coach.

 

Je ontspant in de natuur

Je leert je bewust te worden van jezelf, van tijd en van je omgeving.  Ben jij met je gedachten daar waar je zelf bent? Accepteer jij jezelf zoals jij bent?

Jij en jouw wensen en coachvraag staan centraal tijdens de coaching. Ik coach ook op locatie. We stemmen samen af waar onze coaching plaatsvindt. Het intake gesprek vindt altijd binnen plaats; mijn kantoor op Ekkersrijt 1412, SON

Aanvraag coaching