Persoonlijke Ontwikkeling

Op naar jouw geluk

Door je persoonlijk te blijven ontwikkelen groeit jouw persoonlijke effectiviteit. Bij persoonlijke ontwikkeling kan je bijvoorbeeld denken aan het verbeteren van jouw vaardigheden, het aanpassen van je gedrag en het opdoen van meer zelfkennis, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Weet je waarom ik de titel: Op naar jouw geluk: persoonlijke ontwikkeling gekozen heb? Als jij je zaken op orde hebt, rust in je hoofd hebt en je stevig in je schoenen staat, dan ga je een stuk fijner door het leven. Op naar jouw geluk staat ook voor: ontspannen, weten hoe jij je grenzen aangeeft en vooral je eigen leven leiden. Geluk is een belangrijk onderdeel van een positief leven. Vaak zijn spanningen in jouw privé leven aanleiding voor spanningen op het werk en visa versa. 

Op naar jouw Geluk: Persoonlijke ontwikkeling Coachen in een ruime regio rondom en in Eindhoven

Op naar jouw geluk!                                            Persoonlijke ontwikkeling

Door persoonlijke ontwikkeling ontdek jij jouw groei kansen

Sommige mensen wordt verteld dat ze niets waard zijn. Anderen houden zich klein om de “lieve vrede” te bewaren. Pesten is ook oorzaak van niet jouw volledige leven kunnen leiden. Het is meer dan te gek dat er op het werk diverse mensen gepest worden. Zij gaan er stilletjes aan onderdoor en weten niet hoe ze uit deze neerwaartse spiraal kunnen komen.

Weer andere mensen zijn ’s avonds helemaal op, ze liggen ’s nachts vaak wakker: te piekeren over wat er gebeurd is en wat er de volgende dag weer zal gebeuren.

Ik krijg er energie van een cliënt te zien groeien en ontwikkelen, meer vertrouwen te laten krijgen in zichzelf en in hun kennen en kunnen. Zichzelf durven laten zien en hun grenzen leren aan te geven. Uitgaan van dat wat wel kan. 

Ik ga je helpen

Hoe? In “Op naar jouw geluk: Persoonlijke ontwikkeling” kijken we samen naar het hoe. We maken kennis in een intake gesprek. In dit intake gesprek spreken we samen over jou en wat jij bereiken wil. Hoe kan deze persoonlijke coaching jou helpen. Jou laten groeien, problemen in privé en zakelijk leven voorkomen en onderzoeken waar bestaande problemen vandaan komen. Ook dat is onderdeel van persoonlijke ontwikkeling: coachen op gedrag. Dat is niet eng, dat is verkennen: wie ben jij. Op mijn pagina: Wie is coach Danielle Spaan kan je over mij lezen. In dit gesprek wil ik weten wie jij bent.

Praktisch aan de slag, aangepast aan jouw tempo: snel of minder snel

In onze sessies gaan we aan de slag met jouw eigen kwaliteiten. Geen “tjakkaaa acties” maar gewoon nuchter, met twee voetjes op de grond. Hoor jij een stemmetje zeggen dat je niet goed genoeg bent of dat je het toch niet kan? En voert dat stemmetje ook nog allerlei bewijzen aan waarom? We gaan oefenen zodat jij de moed hebt om niet naar dit stemmetje te luisteren en nieuw gedrag te gaan vertonen, zonder dit gemaakt over te laten komen. Meer luisteren naar het stemmetje wat zegt: jij kan dit! En we leveren ook nog het bewijs waarom 😉

Wist je dat veel dingen in je jeugd ontstaat? Hadden jouw leraren of klasgenoten vaak kritiek op je? Hoe gingen jouw ouders met jou om? Werd of word je belachelijk gemaakt op je werk? Onzekerheid ontstaat vaak uit een angst voor iets. Twijfelen aan je eigen kennis en kunde. Neem eigen regie (terug) met Op naar jouw Geluk: Persoonlijke coaching

Ja, ik wil mijn eigen leven weer leiden! Ik wil gecoacht worden

Op naar jouw geluk: persoonlijke ontwikkeling Coachen in Eindhoven

Om het jou makkelijk te maken heb ik hieronder een aantal recensies geplaatst met toestemming van mijn klanten. Onderaan de pagina vind je jouw investering voor een traject zoals hierboven beschreven. Ben je al overtuigd van het succes van dit traject? Klik dan hier: Ja, ik wil mijn eigen leven weer leiden! Ik plan een gesprek

Mijn klanten zeggen:

Maureen:

Ik kwam bij je voor iets heel anders. Maar die ene vraag die je stelde en de warmte die ik daarin hoorde volgde een heel heftig gesprek. Het luchtte me echt op, mijn verhaal bij jou kwijt te kunnen. Jeetje in anderhalf uur kwam het hele verhaal eruit. Waarom ik mezelf wegcijfer. Emoties van vroeger, de gevolgen van de gebeurtenissen uit mijn jeugd bepalen mijn hele volwassen leven. Van hoe ik omga met mijn ouders, mijn zus en zelfs met mijn eigen man en kinderen. Zaken die ik nog nooit met iemand buiten mijn man besproken heb met iemand. Op het voorstel van jou om mijn hele verhaal eens op te schrijven zonder er een waarde aan te hangen heb ik thuis vellen vol geschreven. Na het eerste gesprek was ik helemaal uitgeput en waardeerde jouw appje ’s middags enorm.

Ik heb me lang niet meer zo vitaal gevoeld als na dat eerste gesprek. Ik leid mijn eigen leven weer. Door jouw coaching, de oefeningen en samen naar mijn kwaliteiten te kijken, vielen er voor mij een heleboel kwartjes op z’n plek. Na deze gesprekken kan ik weer verder! Bedankt voor jouw begeleiding!

Op naar jouw Geluk: Persoonlijke Ontwikkeling: Jij bent speciaal

Gerrie:

Daniëlle verwerkt informatie heel snel. Haar gesprekstechnieken helpen om doelgericht en duidelijk naar het resultaat toe te werken. Je bent prettig als mens en als coach om mee in gesprek te zijn. Je hebt me inzichten gegeven zodat ik de balans beter kan bewaren tussen werk en privé. Ik weet weer waar ik energie van krijg en wat bij mij past.

Erik:

Danielle gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel. Intakegesprek wat al echt voelde. Met een paar vragen kwamen we al gauw tot een mooi gesprek. Tijdens dat gesprek, waar ze mij af en dan terughaalde naar de “draad” en mij ergens subtiel op wees, kwam ik tot verrassende conclusies. Ik weet hoe ik mijn prioriteiten kan stellen.

Ja, ik wil mijn eigen leven weer leiden! Ik wil gecoacht worden!

Rik:

Thuis moest er altijd gewerkt worden, lanterfanten was niet aan de orde. Mijn ouders waren altijd aan het werk. Ik kon hierdoor al vrij jong koken, ging boodschappen en poetste het huis. Vriendjes of vriendinnetjes in de straat had ik geen, want na de scheiding van mijn ouders verhuisden we vaak; op school werd ik gepest ik was dus op mezelf aangewezen. Mijn moeder was veel aan het werk, zelfs een keer een paar maanden buiten Nederland waardoor ik bij andere mensen ingewoond heb.Op naar jouw geluk: coachen op gedrag in en rondom Eindhoven

Ik heb altijd gedacht dat ik dit een plaatsje gegeven had, totdat ik totaal blokkeerde op mijn werk. De hele dag liep ik te huilen. Ik ben blij dat ik jouw kaartje kreeg van een vriend van mij. Door met jou te praten, jou als spiegel te mogen gebruiken is het voor mij duidelijk geworden dat dit enorme impact heeft op mijn leven.
Ik vond het enorm fijn om tijdens onze gesprekken te wandelen in de natuur.
Ik denk dat dit bijdroeg aan de rust die ik zocht.
Het is weer rustig in mijn hoofd, voel me weer “IK” en zie de mooie dingen van het leven. 

Guido: 

Toen ik bij je kwam, kende ik je helemaal niet. Je zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor ik snel mijn verhaal bij jou wilde vertellen. The story of my life kwam ter tafel. Ik ben al lang zoekende naar het waarom en hoe in mijn leven. Je luisterde naar mijn verhaal en ik heb verbanden kunnen leggen waar ik al lang naar op zoek was.

Bedankt Daniëlle, je zorgde ervoor dat ik me echt gezien voelde.

 

Ja, ik wil mijn eigen leven weer leiden! Ik wil gecoacht worden!