Zakelijke coaching

Doelgericht

Je hoort steeds vaker dat bedrijven stoppen met functioneringsgesprekken. De verantwoordelijkheid voor de voortgang komt te liggen bij de werknemer. Door mijn jarenlange ervaring als medewerker van een financiële instelling weet ik waar ik over praat, kan ik doelgericht met jou aan het werk..

Externe vertrouwenspersoon?

Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag (zoals pesten, intimidatie, discriminatie of agressie). Het is prettig als de getroffen medewerker met zijn of haar problemen terecht kan bij een externe vertrouwenspersoon. Extern zodat er een garantie is voor
vertrouwelijkheid. Bedrijven zijn volgens de ARBO wet verplicht om hun werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting

 

Twijfel je aan je eigen kennis en kunde? 

Voel je je onzeker over in bepaalde situaties of in een nieuwe omgeving?
Als je een presentatie moet geven of een voordracht tijdens een werkoverleg.

Onzekerheid komt vaak voor uit een angst voor iets. Bijvoorbeeld de angst om je baan te verliezen of de angst om als leidinggevende aan de slag te gaan.

 

Sta je op een kruispunt in je werk? Blijf je zitten op je plek of grijp je de kans om je leidinggevende kwaliteiten te gaan gebruiken? Lees hier verder.

Vraag jij je af: “Is het dit nu?” “Vind ik mijn werk nog wel leuk?” Zou je graag iets willen doen waar je echt blij van wordt?

Ben je een keer te vaak gepasseerd voor die rol die je ambieert zodat je nu kiest om ergens anders te gaan werken?

 

Weet je dat er “iets” niet klopt, maar weet je niet precies wat? Gebruik je je werk als excuus om niet naar dat feestje te hoeven gaan, simpel weg omdat je er geen zin (meer) in hebt? Heb je het gevoel dat je als een soort machine je leven leidt?

Neem contact met mij op, ik ga mijn best doen jou te helpen.