Klant ervaringenHieronder vind je reacties van mijn coachklanten:

Danielle gaf mij een veilig vertrouwd gevoel. Een intakegesprek wat echt niet voelde als een vraag en antwoord sessie. Met een paar vragen kwamen we al gauw tot een mooi gesprek. Tijdens dat gesprek, waar ze mij af en dan terughaalde naar de “draad” en mij ergens subtiel op wees, kwam ik al tot verrassende conclusies.

 

Toen ik bij je kwam, kende ik je helemaal niet. Je zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor ik snel mijn verhaal bij jou wilde vertellen. The story of my life kwam ter tafel. Ik ben al lang zoekende naar het waarom en hoe in mijn leven. Je luisterde naar mijn verhaal en ik heb verbanden kunnen leggen waar ik al lang naar op zoek was.

Bedankt Daniëlle, je zorgde ervoor dat ik me echt gezien voelde.

Ik kwam bij je voor iets heel anders. Maar door die ene vraag die je stelde en de warmte die ik daarin hoorde volgde een heel heftig gesprek. Het luchtte me echt op mijn verhaal bij jou kwijt te kunnen. Jeetje in anderhalf uur kwam het hele verhaal eruit. Emoties van vroeger, de gevolgen van de gebeurtenissen uit mijn jeugd bepalen mijn hele volwassen leven. Van hoe ik omga met mijn ouders, mijn zus en zelfs met mijn eigen man en kinderen. Zaken die ik nog nooit met iemand buiten mijn man besproken heb met iemand. Op het voorstel van jou om mijn hele verhaal eens op te schrijven zonder er een waarde aan te hangen heb ik thuis vellen vol geschreven. Na het eerste gesprek was ik helemaal uitgeput en waardeerde jouw appje: “hoe gaat het nu met je?” ’s middags enorm.
Ik heb me lang niet meer zo vitaal gevoeld als na dat eerste gesprek.
Door veel te praten in de volgende afspraak en samen naar mijn kwaliteiten te kijken met jouw kaartjes, vielen er voor mij een heleboel kwartjes op z’n plek. Na drie gesprekken kan ik weer verder! Bedankt voor jouw begeleiding!

 

Ik had een opleiding gevolgd om trainingen te gaan verzorgen voor een groep mensen. Tijdens mijn praktijkexamen sloeg ik compleet dicht. Ik stond te trillen voor de groep, mijn handen fladderen langs mijn lichaam, de tranen stroomde over mijn wangen en wist niet meer wat ik moest zeggen. Zo wilde en kon ik geen trainingen geven.

Je haalde me steeds terug naar mijn verhaal. Je liet me opstaan en op een blaadje laten staan. Ik dacht eerst wat gaat ze nu doen, wat vreemd, maar door jouw begeleiding was ik snel vergeten dat ik het in het begin vreemd vond. Stap voor stap liepen we door mijn praktijkexamen heen en op de “terugweg” voelde ik me al heel anders, zei ik… totdat jij zei: “ik hoor het je zeggen, maar ik zie het niet”.

Ik ben inmiddels geslaagd, heb de eerste trainingen gegeven en ik ben trots op mezelf! Dank je Daniëlle!

Thuis moest er altijd gewerkt worden, lanterfanten was niet aan de orde. Mijn ouders waren altijd aan het werk. Ik kon hierdoor al vrij jong koken, ging boodschappen en poetste het huis. Vriendjes of vriendinnetjes in de straat had ik geen, want na de scheiding van mijn ouders verhuisden we vaak; op school werd ik gepest ik was dus op mezelf aangewezen. Mijn moeder was veel aan het werk, zelfs een keer een paar maanden buiten Nederland waardoor ik bij andere mensen ingewoond heb.
Ik heb altijd gedacht dat ik dit een plaatsje gegeven had totdat ik totaal blokkeerde op mijn werk. Ik liep de hele dag te huilen. Ik ben blij dat ik jouw kaartje kreeg van een vriend van mij. Door met jou te praten, jou als spiegel te mogen gebruiken is het voor mij duidelijk geworden dat dit enorme impact heeft op mijn leven.
Ik vond het enorm fijn om tijdens onze gesprekken te wandelen in de natuur.
Ik denk dat dit bijdroeg aan de rust die ik zocht.
Het is weer rustig in mijn hoofd, voel me weer “IK” en zie de mooie dingen van het leven.