Geen goede voornemens en toch een knallend jaar?

Zo ga ik jou helpen jouw doelen van 2019 te bereiken:

Heb jij eind 2017 ook nagedacht over welke doelen jij in 2018 wilt bereiken? En… ben eens eerlijk, hoeveel heb jij er daadwerkelijk waargemaakt?

Ieder jaar opnieuw maken we met z’n allen goede voornemens voor het jaar wat komen gaat. Een blanco jaar dat geheel door onszelf in te vullen is. Na een paar weken, soms zelfs nog eerder, verval je weer in je oude patroon. Dit jaar gaan we het anders doen. We maken geen goede voornemens voor 2019.

Geen goede voornemens en is het toch tijd om het roer echt om te gooien? Hoe dan?

Als voorbeeld het goede voornemen om geen enkele dag te gaan snoepen, omdat je graag wilt afvallen. Op het moment dat je maar 1 chocolaatje in je mond stopt heb je het al verknalt. Exit goede voornemen…

Ik ga jou ondersteunen bij het realiseren van een echte en blijvende verandering. Dus wil jij 2019 een jaar maken van persoonlijke groei, nu eindelijk eens meer tijd aan je gezin gaan besteden of sta je voor een belangrijke beslissing op je werk of in je privéleven, dan help ik je daar jouw Ritornel van maken; ofwel jouw kerngedachte van 2019.

Gun jezelf een goede begeleiding. We starten met het kiezen van jouw “jaar thema” iets positiefs waar jij een heel jaar aan wilt werken. Daarna werken we aan de verankering van dit thema. Gedurende het jaar ontvang je van mij iedere maand een inspirerende e-mail met tips, inspiratie, kennis en oefeningen die je kunt toepassen in het dagelijkse leven en die jou helpen jouw doel te bereiken. Begin december sluiten we het traject samen af. Jouw investering hiervoor is € 250,-.  Wordt 2019 jouw jaar? 

 

 

 

 

Heb je behoefte aan intensievere begeleiding dan is het mogelijk om tussentijdse coaching gesprekken met mij bij te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *