De coachMijn naam is Daniëlle Spaan (1976), ik woon in Eindhoven, getrouwd en trotse moeder van twee jongens.

 

 

 

Ik kan genieten van hoe mijn coachees ontdekken waar de schoen wringt en ze te helpen hoe ze dit op kunnen lossen.
Aan het begin van een traject vragen mensen zich af: waarom ze zich zo onzeker voelen, hoe het toch komt dat ze in een burn-out geraakt zijn en of ze wel op de juiste werkplek zitten.  Ik weet dat het mij heel blij maakt, als ik zie hoe mensen tijdens een coach traject groeien en weer opbloeien.

Een mooi acroniem voor mij is het woord:

Verrassend

Ik ben Vrolijk, Empathisch, ga Respectvol met jou en mijzelf om, ik ben Resultaatgericht maar niet ten koste van alles, heb Aandacht voor jou en creëer een graag goede Sfeer, daarnaast ben ik Sociaal vaardig, Eerlijk, Nieuwsgierig hoewel ik liever belangstellend zeg 🙂 en Direct.

Vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn belangrijke waarden in mijn sessies met jou. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk met de door jou gedeelde informatie om.

Voordat ik startte met mijn eigen coachingspraktijk heb ik veel ervaring opgedaan; zowel levens- als werkervaring.

Ik heb ruim 8 jaar met veel plezier bij de Rabobank gewerkt. Eerst als Adviseur Particulieren (financiële dienstverlening en verzekeringen) en daarna als teammanager bij een lokale bank. Ik vond het vooral ook erg leuk om de (nieuwe) mensen van het team te coachen en begeleiden op:

  • het vergroten van de persoonlijke en hun zakelijke ontwikkeling;
  • inzichten te krijgen (bijv. zitten mensen wel op de juiste plek in de organisatie en hoe zit ik zelf in elkaar);
  • bijdragen aan het vergroten van de zelfsturing van het team;
  • het verbeteren van de onderlinge communicatie;
  • het begeleiden van een conflict naar werkbare oplossingen.

De geboorte van onze kinderen was de voornaamste reden om te stoppen met werken.
Op de basisschool heb ik op veel manieren geholpen. Niet alleen de kinderen heb ik geholpen bij allerlei activiteiten, ik heb ook mogen meedenken met de leraren. Meedenken om tot oplossingen te komen.

Tijdens en na mijn NOBCO gecertificeerde opleiding heb ik me allerlei technieken eigen gemaakt. Ik noem er hier enkele: Rationeel Emotionele Therapie (RET) van Albert Ellis, Transactionele Analyse van Eric Berne, Voice Dialogue van Hal en Sidra Stone, Teamcoaching (verschillende opleiders), GROW, Logische niveaus van Bateson, DOCN, Het disney-model…

Hebben wij een klik dat ik jou mag coachen? Daar komen we achter in onze kennismaking. Bel of mail mij voor een afspraak!

Tot snel, Daniëlle