De coachMijn naam is Daniëlle Spaan (1976), ik woon in Eindhoven, getrouwd en trotse moeder van twee jongens.

 

Een vrolijke vrouw vol levensplezier.

 

Ik word blij van lezen, plezier maken met mijn gezin, een rondje wandelen in de natuur (liefst met mooi weer), thee drinken met vriendinnen en op vakantie gaan.

Ik hou van afwisseling, vandaar dat ik ervan hou om verschillende soorten coachgesprekken met verschillende mensen te voeren gedurende de dag. Coach gesprekken in mijn kantoor op Ekkersrijt of in de natuur tijdens wandelcoachingssessies.


Woensdag is (naast zaterdag en zondag) mijn vrije dag, dan ga ik graag naar het winkelcentrum of vergeet ik de tijd met een mooi boek in mijn handen. Gezellig thee drinken met mijn vriendinnen of een rondje wandelen. Je kunt me ook vinden in de bibliotheek op zoek naar nieuwe kennis en informatie.

Genieten kan ik van bijna alle jaargetijden.  In de winter met een lekker warm vest aan op de bank in een gezellige omgeving of met een kop thee of chocolademelk na een flinke wandeling. In de lente zie ik de mooie bloemen ontluiken, de vogels achter elkaar aanjagen en hoor ik ze fluiten. De zomer….tja dan vind ik vaak te warm 😇
Mijn man en ik zijn in de herfst getrouwd, de herfst waarin de mooie kleuren van de bomen zichtbaar zijn en waarin het gruwelijk kan waaien en regenen….heerlijk vind ik het als we dan allemaal thuis zijn, dat laatste is dan wel erg belangrijk voor mij😊

Ik hou ervan om mezelf steeds te blijven ontwikkelen en anderen te helpen hun mogelijkheden te gaan zien. Als jouw coach geef ik jou graag die aandacht en waardering die jij verdient en de hulp die jij nodig hebt. Ik kan snel schakelen en ben een extravert persoon.

Vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn belangrijke waarden in de sessies met mijn coachees. Humor heeft altijd een plaatsje in mijn gesprekken. Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met de door jou gedeelde informatie.

Ik beschik over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, wat ik nu nog niet kan leer ik snel en ik ben creatief in het verzinnen van oplossingen.

Een mooi acroniem voor mij is het woord:


Verrassend:

Ik ben Vrolijk, Empathisch, ga Respectvol met jou en mijzelf om, ik ben Resultaatgericht maar niet ten koste van alles, heb Aandacht voor jou en creëer een graag goede Sfeer, daarnaast ben ik Sociaal vaardig, Eerlijk, Nieuwsgierig hoewel ik liever belangstellend zeg 🙂 en Direct.

 

Voordat ik startte met mijn eigen coachingspraktijk heb ik veel ervaring opgedaan; zowel levens- als werkervaring.

Ik heb ruim 8 jaar met veel plezier bij de Rabobank gewerkt. Eerst als Adviseur Particulieren (financiële dienstverlening en verzekeringen) en daarna als teammanager bij een lokale bank. Ik vond het vooral ook erg leuk om de (nieuwe) mensen van het team te coachen en begeleiden. De geboorte van onze kinderen was de voornaamste reden om te stoppen met werken.

Als coach heb ik ervaring met verschillende doelgroepen: leraren, mensen uit de kinderopvang, overheidspersoneel, accountmanagers, militair personeel, HRM mensen, mensen uit de uitzendbranche, restaurantpersoneel, mensen uit de zorg (verpleegkundigen en kraamverzorgsters) en juridisch medewerkers. Ik bied coachtrajecten aan in het Nederlands en in het Engels.

En… wie ben jij? Hebben wij een klik en mag ik jou coachen? Daar komen we achter in een kennismakingsgesprek. Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Tot snel? Groeten, Daniëlle