De coach 

Mijn naam is Daniëlle Spaan (1976), geboren en getogen in Eindhoven, getrouwd en trotse moeder van twee jongens.

 

 

Een mooi acroniem voor mij is het woord:

Verrassend

Ik ben Vrolijk, Empathisch, ga Respectvol met jou en mijzelf om, ik ben Resultaatgericht maar niet ten koste van alles, heb Aandacht voor jou en creëer een goede Sfeer, daarnaast ben ik Sociaal vaardig, Eerlijk, Nieuwsgierig hoewel ik liever belangstellend zeg 🙂 en Direct.

Vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn belangrijke waarden in mijn sessies met jou. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk met de door jou gedeelde informatie om. Ik deel deze informatie niet met jouw werkgever zonder overleg met jou.

Voordat ik startte met mijn eigen coachingspraktijk heb ik veel ervaring opgedaan; zowel levenservaring als tijdens mijn werk.

Ik heb ruim 8 jaar gewerkt in de financiële wereld. Eerst als Adviseur Particulieren en daarna als teammanager bij een lokale bank. Als teammanager had ik personele en financiële verantwoordelijkheid. Ik coachte en begeleidde de mensen van het team op:
het vergroten van de persoonlijke ontwikkeling;
inzicht geven of mensen op de juiste plek in de organisatie zitten;
het vergroten van de zelfsturing van het team;
het verbeteren van de onderlinge communicatie;
het begeleiden bij conflicten naar werkbare oplossingen.

Met veel plezier heb ik bij de Rabobank gewerkt, altijd in de rol als gesprekspartner van diverse soorten klanten (intern en extern). Na de geboorte van mijn kinderen ben ik gestopt met werken. Op de basisschool heb ik op veel manieren geholpen. Niet alleen het verlenen van hand- en spandiensten, ook de kinderen heb ik geholpen met het oplossen van kleine probleempjes en ik heb mogen werken met de leraren. Meedenken om tot oplossingen te komen.

Tijdens en na mijn NOBCO gecertificeerde opleiding heb ik me allerlei technieken eigen gemaakt. Ik noem er hier enkele: Rationeel Emotionele Therapie (RET) van Albert Ellis, Transactionele Analyse van Eric Berne, Voice Dialogue van Hal en Sidra Stone, Teamcoaching (verschillende opleiders), GROW, Logische niveaus van Bateson, DOCN, Het disney-model…

Hebben wij een klik dat ik jou mag coachen? Daar komen we achter in onze kennismaking. Bel of mail mij voor een afspraak!

Tot snel, Daniëlle