Allerlei praktische zaken…Onze samenwerking begint met het maken van goede afspraken vooraf.

Duidelijke afspraken

Ik start altijd met een intake-gesprek. Dit gesprek duurt al snel een uur. In dit gesprek maken we nader kennis en kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Als je besluit met mij aan de slag te gaan krijg je deze sessie ter waarde van € 50,- cadeau. Het is geen probleem als je besluit niet met mij te gaan werken, dan is jouw investering voor dit gesprek € 50,-.

 

 

Na een wederzijdse positieve intake bepalen we samen hoe het vervolg traject eruit gaat zien, zodat dit het beste aansluit bij jouw situatie. Meestal start ik met een serie van 5 sessies; daarna evalueren we en passen we eventueel, in goed overleg, zaken aan.

Afspraken die tot 48 uur van te voren afgezegd worden, worden niet in rekening gebracht.

Tijd is kostbaar voor jou en voor mij, daarom starten en stoppen we op tijd.

 

De informatie die je met mij deelt tijdens onze sessies zijn vertrouwelijk en worden dus niet gecommuniceerd met jouw werkgever / leidinggevende zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van jou.

Ik zorg voor een setting waarbij jij als coachee optimaal kan leren en reflecteren op het ontwikkelproces zodat de doelstelling uit het coachcontract gehaald kan worden. Ik pas de leermethode op jou af. Door middel van reflectieformulieren en het geven van opdrachten zal ik jou ondersteunen bij jouw leerproces.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en bij de European Mentoring & Coaching Coucil (EMCC) en heb verklaard dat ik werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de NOBCO (IEC). Klik hier voor de IEC en klik hier voor het bij deze gedragscode behorende klachtenreglement

De NOBCO en ik gaan ervan uit dat:

  1. de coachee uiteindelijk zelf het beste weet wat goed voor hem is en zowel in zijn privé, als in zijn professionele bestaan, zelf op basis van eigen afwegingen, kan beslissen wat hij wel of niet kan. Dientengevolge is de coachee zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt en is hij in persoon aanspreekbaar op zijn gedrag;
  2. de coachee en de coach elkaar volkomen gelijkwaardig zijn, in die zin dat beiden unieke en complete mensen zijn, vol mogelijkheden;
  3. tijdens coaching de doelen, middelen en keuzes van de coachee prioriteit hebben boven die van de coach.

 

Ik ben St!r erkend coach. St!r staat voor: Stichting Registratie. is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

 

 

 

 

Tarieven

Coachtraject 5 gesprekken  €    650,-          (7,5u coaching  en maximaal 5 x 20 minuten telefonisch overleg)

Coachtraject 8 gesprekken  € 1.000,-         (12u coaching en maximaal 8 x 20 minuten telefonisch overleg)

De coachgesprekken duren ongeveer 1,5 uur per keer. Voor zakelijk gefactureerde trajecten zijn de genoemde bedragen exclusief BTW. Mailcontacten (binnen de redelijkheid) worden niet in rekening gebracht.

Bij wandelcoach trajecten ga ik standaard uit van 5 sessies.

Na afloop van het coachtraject (na ~ 3 maanden) plannen we een telefonische afspraak in. Deze zal ongeveer 30 minuten duren. Hierin kunnen we nog kort zaken aanstippen, terugblikken op het traject en vieren we samen jouw vorderingen. Dit is een gratis onderdeel van het coachtraject.

Waar word ik gecoacht? 

In jouw coach traject maken we samen de keuze: gaan we binnen of buiten aan de slag? Bezoekadres: Ekkersrijt 1412, 5692 AK SON. Als jij het ook graag wil, coach ik graag buiten, als de situatie zich daarvoor leent. Het intake gesprek vindt altijd binnen plaats.
Samen bewegen in de buitenlucht geeft je tijd, ruimte en rust om bezig te zijn met die dingen waar jij als persoon op dat moment behoefte aan hebt. Daarnaast coach ik ook op locatie. We stemmen samen af waar onze coaching plaatsvindt. Reiskosten zijn op basis van de afstand in Google Maps, snelste route * € 0,19 cent/ km.

Opleidingsbudget?

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’ s is dat zelfs verplicht.
Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen. Vaak wordt een coachtraject als effectiever ervaren en zijn over het algemeen de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject.

Privacy

Ook ik heb een hekel aan spam; daarom ben ik zuinig op jouw gegevens en verkoop ik jouw gegevens niet door. Meer informatie vind je op mijn privacy pagina.

Meer informatie, iets niet duidelijk, of staat jouw vraag er niet bij? Geen probleem, mail of bel me, je kunt ook hier het contact formulier invullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.