Allerlei praktische zaken…Onze samenwerking begint met het maken van goede afspraken vooraf.

Duidelijke afspraken

Ik start altijd met een intake-gesprek. Dit gesprek kost al snel een uur tot anderhalf uur. In dit gesprek maken we nader kennis en kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Als je besluit met mij aan de slag te gaan krijg je deze sessie ter waarde van € 50,- cadeau. Het is geen probleem als je besluit niet met mij te gaan werken, dan is jouw investering voor dit gesprek € 50,-.

 

Na een wederzijdse positieve intake bepalen we samen hoe het vervolg traject eruit gaat zien, zodat dit het beste aansluit bij jouw situatie. Meestal start ik met een serie van 5 sessies; daarna evalueren we en passen we eventueel, in goed overleg, zaken aan.

Afspraken die tot 48 uur van te voren afgezegd worden, worden niet in rekening gebracht.

Tijd is kostbaar voor jou en voor mij, daarom starten en stoppen we op tijd.

 

De informatie die je met mij deelt tijdens onze sessies zijn vertrouwelijk en worden dus niet gecommuniceerd met jouw werkgever / leidinggevende zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van jou.

Tarieven

Coachtraject 5 gesprekken  €    675,-          (7,5u coaching  en maximaal 5 x 20 minuten telefonisch overleg)

Coachtraject 8 gesprekken  € 1.050,-         (12u coaching en maximaal 8 x 20 minuten telefonisch overleg)

De coachgesprekken duren ongeveer 1,5 uur per keer. Voor zakelijk gefactureerde trajecten zijn de genoemde bedragen exclusief BTW. Mailcontacten (binnen de redelijkheid) worden niet in rekening gebracht.

Waar word ik gecoacht? 

Ik coach graag buiten als de situatie zich daarvoor leent. Het intake gesprek vindt altijd binnen plaats.
Samen bewegen in de buitenlucht geeft je tijd, ruimte en rust om bezig te zijn met die dingen waar jij als persoon op dat moment behoefte aan hebt. Daarnaast coach ik ook op locatie. We stemmen samen af waar onze coaching plaatsvindt. Reiskosten zijn op basis van de afstand in Google Maps, snelste route * € 0,19 cent/ km.

Opleidingsbudget?

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’ s is dat zelfs verplicht.
Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen. Vaak wordt een coachtraject als effectiever ervaren en zijn over het algemeen de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject.

Privacy

Ook ik heb een hekel aan spam; daarom ben ik zuinig op jouw gegevens en verkoop ik jouw gegevens niet door. Meer informatie vind je op mijn privacy pagina.

Meer informatie, iets niet duidelijk, of staat jouw vraag er niet bij? Geen probleem, mail of bel me, je kunt ook hier het contact formulier invullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.