℘ Accountant of toch liever hovenier?

Er wordt verwacht dat de werkeloosheid komend jaar daalt naar 3,4%, het laagste niveau sinds 2001. Werkgevers nemen weer meer mensen in vaste dienst aan. Nu is dus de tijd om de balans op te maken.

Doe jij het werk waar je blij van wordt of voel je dat het tijd is voor iets anders?

Mensen die in een bepaalde rol zitten, denken vaak niet na over een baan in een andere richting. Het is goed om een overzicht te maken van wat je kunt: wat vind jij belangrijk in jouw werk (wat zijn jouw waarden en normen), welke eigenschappen heb je en wat zijn je vaardigheden? Ga het gesprek eens aan met mij als jouw coach om meer van jezelf te weten te komen. Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Wat zijn de dingen die jou energie geven? Zo kom je er als accountant misschien achter dat je veel beter op je plek zou zitten als hovenier.

Ik kijk naar jou.

Als je op weg gaat n aar een voor jou nog onbekende bestemming, dan kan jouw navigatiesysteem je ook niet helpen…

 

Ik vertel je niet wat jij moet doen, maar help jou op weg
zodat je zelf jouw probleem op kunt lossen en de oplossing kunt kiezen die bij jou past.

 

Veranderen is niet gemakkelijk, zeker zonder hulp is niet altijd een feest. Ja, een verandering kan een hoge mate van stress opleveren, maar geef verandering ook een kans. Persoonlijke ontwikkeling levert je altijd iets op.

 

Hulp vragen is zeker geen bewijs van onvermogen. Met mij als coach kom je achter jouw vaardigheden en wat jij belangrijk vindt.

 

Ik luister naar wat jij zegt en laat jou nadenken over wat goed ging en wat er fout ging.

Ook als je al een tijd thuis zit, door een reorganisatie of door stress/ burn-out, kan ik je helpen uit te zoeken waar jij je weer als een vis in het water voelt.  Neem contact met mij op voor een afspraak: voel je welkom om  mij te bellen op 06 – 385 32 970 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *