Wie is Daniëlle?

Mijn naam is Daniëlle Spaan (1976), geboren en getogen in Eindhoven, getrouwd en trotse moeder van twee jongens. 

 

 

 

 

 

 

Als ervaringsdeskundige met 8 jaar ervaring in de financiële wereld, ben ik Dé coach voor ambitieuze, veelbelovende financiële professionals.

 

 

Ik ben een extravert persoon, geef mensen graag de aandacht en waardering die ze verdienen en de hulp die ze nodig hebben.

Ik heb een NOBCO geaccrediteerde opleiding met EIA Practitioner niveau tot coach gevolgd.

Een mooi acroniem voor mij en mijn werkwijze is het woord: VERRASSEND.

Ik ben Vrolijk, Empathisch, ga Respectvol met jou en mijzelf om, ik ben Resultaatgericht maar niet ten koste van alles, heb Aandacht voor jou en creëer een goede Sfeer, daarnaast ben ik Sociaal vaardig, Eerlijk, Nieuwsgierig hoewel ik liever belangstellend zeg ? en Direct.

Ik wilde er zijn voor onze zonen (geboren in 2005 en 2007). Die twee mannen zien opgroeien, kunnen knuffelen en bij de eerste stapjes, woordjes, … zijn. Dat is de voornaamste reden dat ik toen besloot te stoppen met werken bij mijn werkgever: de Rabobank. Ik heb met veel plezier bij lokale banken gewerkt, altijd in de rol als gesprekspartner van diverse soorten (externe en interne) klanten.

Daarom had ik tijd om mee te helpen op de basisschool. Kleine probleempjes met de kinderen onderling helpen oplossen, knutselen met de kinderen, helpen met lezen, hand- en spandiensten verrichten en een aantal dagen in de week aanwezig als dag-verantwoordelijke bij het overblijven. Intussen zit onze oudste op de middelbare school en ben ik, als secretaris, lid van de ouderraad.

Wil je weten of ik voor jou de goede coach ben? Voel je welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.